Produk Kita

EPS XPS Busa Mahinery Mould Materal

Mesin Produksi Spons

Cocog kanggo produk spons kanthi kumpulan cilik nanging akeh pola geometris sing kompleks.Model DTC-SD2012 minangka desain anyar, desain gearbox anyar lan luwih wajar, sing nambah kinerja boros panas peralatan kasebut.

Mesin produksi EPS

Pigura utama wis gandheng dening tabung kothak khusus-shaped, lan struktur dipercaya Dilengkapi horisontal, vertikal lan integral piranti nglereni, kang bisa éling nglereni telung cara.

Cetakan EPS/PU

Iki dilas dening piring baja 16-22mm, lan welding nggunakake welding perlindungan karbon dioksida.Kabeh Cithakan sing tempered ing suhu dhuwur lan dijupuk peened ing dhuwur meksa, karo kekuatan apik lan hardness lumahing dhuwur. Cithakan punika CNC machined, karo akurasi mesin dhuwur.

Bahan EPS/PU

Mesin pemotong warata busa kaku minangka antarmuka operasi sing ramah pangguna, sing ngirit materi, wektu lan tenaga kerja.Sistem penyesuaian ketebalan sawing otomatis kanggo njamin ketebalan sawing sing akurat.

Ngatur Mesin/Aksesoris

Kita kudu terus berinovasi, terus-terusan ngunggahake awake dhewe, lan tansah percaya yen kesempatan ora ngenteni teka, nanging ngandelake awake dhewe kanggo berjuang, lan dicawisake kanggo wong sing wis siyap.

Sinau luwih lengkap babagan produk kita

Babagan D&T

Iku Produsèn profesional spesialisasine ing riset, pangembangan lan Pabrik mesin umpluk, mesin nglereni umpluk lan peralatan liyane.Perusahaan fokus ing pangembangan teknologi, nyedhiyakake mesin sing berkualitas lan dipercaya kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan.Piranti lunak sing dikembangake dhewe wis diintegrasi kanthi sampurna karo CAD sing akeh digunakake ing saindenging jagad, saengga peralatan sing diprodhuksi dening perusahaan kita nduweni karakteristik otomatisasi sing dhuwur, efisiensi produksi sing dhuwur, presisi pemotongan sing dhuwur lan operasi sing gampang.

Ndeleng Liyane

PABRIK KITA

Produsen wiwit 1996

factory-tour51
factory-tour41
factory-tour31
factory-tour11
factory-tour21