Layanan

Layanan Kita

Perusahaan kanthi tenanan janji yen: kanggo adol peralatan, perusahaan bakal nuntun pangguna kanggo nginstal, debug lan njaga peralatan, nglatih operator kanthi gratis, lan menehi informasi sing relevan kayata syarat teknis kanggo instalasi lan panggunaan peralatan, gambar tata letak proses, pangopènan seumur hidup lan pasokan suku cadang.Langkah-langkah khusus yaiku kaya ing ngisor iki:

1. Instalasi lan debugging peralatan
Mbantu lan nuntun pangguna kanggo koordinasi tata letak peralatan miturut kahanan nyata, cukup ngatur perencanaan lokasi instalasi sakabèhé, nemtokake teknisi kanggo nuntun instalasi peralatan lan fasilitas tambahan, lan menehi pangguna masalah sing gegandhengan ing kabeh aspek.

2. Latihan personel operasi lan pangopènan
Perusahaan bisa nyedhiyakake latihan personel operasi lan pangopènan miturut syarat pangguna.

3. Latihan siji-situs kanggo manufaktur peralatan
Pangguna bisa ngirim personel operasi lan pangopènan menyang perusahaan kanggo sinau lan nampa latihan.Personel teknik lan teknis perusahaan bakal sinau saka teori struktur peralatan, prinsip kerja, syarat teknis kanggo instalasi lan komisioning, operasi, pangopènan, lan prosedur pangopènan.Ngumpul lan debug peralatan liwat situs produksi, lan master tata cara operasi pangopènan.Nggawe pangerten lan pangerten awal babagan struktur lan kinerja peralatan kasebut.

4. Instalasi lan debugging
Pangguna bisa ngirim wong kanggo melu instalasi lan debugging peralatan kanggo pangguna.Kanggo nyukupi syarat produksi, pelatihan instalasi, pelatihan, operasi lan personel pangopènan nguwasani sing penting.

5.Produk perusahaan kita ngetrapake layanan "Telung Jaminan", lan kabeh mesin yaiku "Telung Jaminan" sajrone setaun.
Sajrone periode "Telung Jaminan", aksesoris peralatan diwenehake kanggo pangguna kanthi gratis, lan layanan pangopènan gratis diwenehake miturut "Telu Jaminan".Sajrone periode "Telung Jaminan", kita bakal nyedhiyakake pangopènan jangka panjang lan pasokan suku cadang kanthi rega biaya, lan ngirim menyang pangguna sanalika bisa miturut syarat pelanggan.Sawise gagal peralatan pangguna ora bisa ditolak, perusahaan bakal ngirim personel menyang situs pangguna sanalika bisa kanggo mbusak kegagalan pangguna.

6.Perusahaan kita bakal terus maju, dadi pionir lan inovasi, terus ngembangake teknologi anyar lan produk anyar, lan kanthi aktif nambah struktur, kinerja lan kualitas produk sing wis ana kanggo nyukupi kabutuhan pangguna.

Perusahaan bakal tanggung jawab kanggo sikap iki.Nyedhiyani pangguna kanthi layanan purna jual sing berkualitas tinggi, lan menehi jaminan sing kuat kanggo produksi normal pangguna.